Fietsonderdelenhuis.nl is onderdeel van Pi-Finity Support met veel contacten binnen de Europese 2-wielerbranche en een groot aantal internationale fietsproducenten / leveranciers.

Pi-Finity Support is in 2006 ontstaan uit de InterBiking Holding met ervaring in complete sportieve fietsproducten, frames & onderdelen, technische begeleiding & support èn daarbij ook nog een eigen bescheiden, ouderwetse ontwerpafdeling. 

Dus de "roots" van deze webshop ligt vooral op het technische vlak binnen de rijwielindustrie met jarenlange waarderingen en eervolle vermeldingen. 

Uw vragen en opdrachten zullen derhalve op een professionele en vooral vriendelijke manier worden behandeld, waarbij onze naam garant staat voor maximale tevredenheid.

STERKER in SERVICE 

 Met een kleine bezetting en dus een lage overhead kunnen we enorm flexibel, maar ook voordelig zijn en blijven.         "GROTER" groeien geeft meestal een verhoging van de kosten en géén verlaging van de prijzen, maar soms wel degelijk een vermindering van de service. 

Door redelijk intensief samen te werken met een aantal Nederlandse leveranciers van onderdelen & gereedschappen hebben wij ook de mogelijkheid om buiten ons eigen assortiment of voorraad, verschillende andere producten te leveren op basis van "dropshipping"

Derhalve, géén  "duistere"  leveringen vanuit verre oorden.

 

Pi-Finity Support / fietsonderdelenhuis.nl

Doornenburg 120  ( kantooradres )

2402 KG Alphen aan den Rijn - NL

KvK nr.: 28102339

BTW ID nr. : NL 001181135B88

E-mail : info@pifinitysupport.nl

 

< Afbeeldingen, hiernaast zijn van het kantoor èn ons magazijn.

 

 Nog meer weten of gewoon wat informatie, schroom niet om het contactformulier in te vullen. Maar bellen mag ook,

+31 (0)653 111 121

  

Ben je tevreden over onze service / levering ?

Rating: 5 sterren
1 stem